Vote for SonOyuncu Network

Click to solve Captcha..
Statusonline
IP Addresseu.sonoyuncu.network
Websitehttps://sonoyuncu.network
Players649 / 20000
VersionMinecraft 1.9.2
OwnerUnclaimed
Game Rank#149
Global Rank#150
Votes330
Uptime100.00%
Last Ping27 minutes ago
CountryUnited States Servers United States

SonOyuncu Network

Hoş geldiniz SonOyuncu Network Minecraft Sunucusuna! Bizim sunucumuzda, normalde diğer sunucularda bulunmayan özellikleri Launcher desteği ile ekleyebiliyoruz. Bu sayede oyunları daha eğlenceli ve sorunsuz bir hale getirebiliyoruz. Launcher dışında sunucuya giriş yapılmasına izin vermediğimiz için hilelerin tamamen engellendiğinden emin olabilirsiniz.

SonOyuncu Network olarak, oyuncularımıza eşsiz bir Minecraft deneyimi sunmaktan gurur duyuyoruz. Launcher desteği sayesinde sunucumuzda olağanüstü özellikler ve yenilikler sunabiliyoruz. Diğer sunucuların ulaşamayacağı sınırları zorlayarak oyunlarımızı daha da eğlenceli hale getiriyoruz. Launcher üzerinden sunucumuza giriş yaparak, her bir anı dolu dolu yaşayabileceğiniz bir dünyaya adım atabilirsiniz.

En önemli özelliklerimizden biri, hilelerin %100 oranında engellenmesidir. Launcher üzerinden sunucumuza giriş yapmanız gerektiği için, hile programlarına erişim engellenmiş olur ve adil bir oyun ortamı sağlanır. Bu sayede, diğer oyuncularla eşit şartlarda rekabet edebilir ve gerçek bir başarı elde edebilirsiniz.

SonOyuncu Network'e hoş geldiniz ve unutulmaz bir Minecraft deneyimi için hazır olun! Diğer sunucularda bulunmayan özelliklerle dolu bir dünyada keşiflere çıkın. Arkadaşlarınızla eşsiz projeler gerçekleştirin, etkileyici yapılar inşa edin ve heyecan dolu etkinliklere katılın.

Daha fazla bilgi ve güncellemeler için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. SonOyuncu Network'ün heyecan verici dünyasında size katılmak için sabırsızlanıyoruz. Unutulmaz bir macera için hemen başlayın!

What is the server IP for SonOyuncu Network?

The IP address of SonOyuncu Network Minecraft server is eu.sonoyuncu.network.

How do I play on SonOyuncu Network Minecraft server?

Open your Minecraft launcher, next click the "Play" button, then select "Multiplayer" option from the main menu.

Click the "Add Server" button to open the server information form then copy and paste the IP Address eu.sonoyuncu.network in the "Server Address" input then press click on "Done" button.

Once the connection to the server is established, the connection icon will turn green, and you can click on the "Join Server" button to play on SonOyuncu Network.

Where is the SonOyuncu Network Minecraft Server hosted?

The SonOyuncu Network server is currently hosted in United States with an uptime of 100.00%.

The server was last checked 27 minutes ago.

What Minecraft game version does SonOyuncu Network server support?

SonOyuncu Network supports Minecraft version 1.9.2.

Keep in mind that many Minecraft servers might allow players to use older or newer versions, so we invite you to check on their Discord server or Website for more information on version compatibility.